18 april 2017| Slaapkamer

Een stevige vloer om op te leven

Een vloer die tegen een stootje kan, is ideaal voor mensen die houden van het leven. Een vloer waarop je zorgeloos kunt feesten, kinderen kunt laten spelen en kunt schuiven met de meubels. Klinkt als de perfecte vloer, toch? Novilon is zo’n vloer: onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam. En daarnaast ook nog eens volgens een origineel Nederlands ontwerp.

Kan tegen een stootje

Novilon is op alles voorbereid. Spelende kinderen, rennende huisdieren of schuivend meubilair; geen probleem voor een Novilon vloer. De vinylvloeren van Novilon zijn bijzonder sterk door een slijtvaste toplaag. Afdrukken van bijvoorbeeld het meubilair of hoge hakken verdwijnen vanzelf.

Makkelijk te onderhouden

Naast een sterke vloer is een Novilon vloer ook nog eens een makkelijk te onderhouden vloer. Zo krijgt vuil nauwelijks vat op de vloer. De vloer is bijvoorbeeld goed bestand tegen water, koffie, wijn, etc. Wel is het van belang om deze vlekken direct te verwijderen, want bepaalde kleurstoffen kunnen in de vloer trekken. Stofwissen en stofzuigen is daarnaast voldoende. Makkelijker kan bijna niet!

De ideale vloer

Een Novilon vloer is niet alleen stevig en makkelijk te onderhouden, maar ook zeer stijlvol en comfortabel. Zo is Novilon verkrijgbaar in verschillende kleuren, dessins en patronen. De matte uitstraling geeft de vloer net de finishing touch.

Daarnaast beschikt de vloer over een speciale structuur die warmte isoleert. Zo heb je altijd warme voeten, zelfs in de winter. Ook biedt de vloer uitgebreide mogelijkheden voor vloerverwarming en -verkoeling.

Nog niet overtuigd van onze Novilon vloeren? Vraag dan kosteloos een staal op A4-formaat aan!