18 april 2017| Woonkamer Keuken Hal

Op zoek naar een makkelijk te leggen vloer?

Het leggen van een vloer is vaak een flinke klus. Het is dan ook niet gek dat veel mensen opkijken tegen het leggen van een nieuwe vloer. En dat terwijl een nieuwe vloer juist gevierd mag worden! Gelukkig zijn er ook alternatieven. Zo zijn er steeds meer vloeren die wel makkelijk te leggen zijn. Denk bijvoorbeeld aan een handig kliksysteem, waardoor je de vloer in no time in elkaar klikt.

Handig kliksysteem

Er zijn steeds meer vloeren die gelegd kunnen worden door simpelweg panelen in elkaar te klikken. Een voorbeeld hiervan is Marmoleum Click. Marmoleum Click bestaat uit linoleum op een HDF-drager en kurk. In de dragerplaat is het verbindingssysteem uitgefreesd, zodat de panelen makkelijk met elkaar te verbinden zijn. Zo heb je binnen een handomdraai je nieuwe vloer gelegd en kun je genieten van de voordelen van een Marmoleum Click vloer.

Mogelijkheden Marmoleum Click

Marmoleum Click is een laminaat van Marmoleum, maar dan in een handig kliksysteem. De vloer is makkelijk en eenvoudig zelf te leggen. De mogelijkheden met Marmoleum Click zijn eindeloos. Zo zijn de tegels verkrijgbaar in drie maten, heel veel kleuren en zelfs verschillende dessins. Je kunt eindeloos combineren tot een perfecte vloer voor in de woonkamer, hal, keuken, slaap-, speel- of studeerkamer.

Een makkelijke vloer

Een Marmoleum Click vloer is niet alleen makkelijk te leggen, maar vergt ook nog eens weinig onderhoud. De speciale coating maakt dat stofwissen en het verwijderen van vlekken voldoende is om de vloer er perfect uit te laten zien. Dankzij het makkelijke onderhoud blijven de kleuren helder en zullen deze niet vervagen. Klinkt als de perfecte vloer, toch?