08 oktober 2017| All things natural

Viltpuzzel voor vloer of wand

Bij Forbo wordt meer dan 90% van de vloeren geproduceerd in Nederland. Zo vind je de Coralfabriek in Krommenie, de vinylfabrieken in Coevorden en onze linoleumfabriek in Assendelft. Wij vinden het belangrijk dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen werken en wonen. Door middel van onze vloeren creëren we een gezonde ruimte binnen en dragen we bij aan een duurzame wereld buiten. Daar zijn we al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

Duurzaam

Van de productie tot het dagelijks gebruik, een Forbo-vloer is oprecht duurzaam. Onze vloeren zijn niet alleen goed voor mensen, maar ook voor het milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en het milieu zijn dan ook al decennialang kernwaarden van Forbo. Onze milieubewuste producten en de modernste processen zorgen ervoor dat ieder productiestadium een minimale impact heeft op het milieu.

Snel en milieuvriendelijk

Doordat de productie in Nederland plaatsvindt geniet ook jij van diverse voordelen. Zo krijg je onze vloeren snel en op tijd geleverd vanuit onze Nederlandse fabrieken. Stalen heb je zelfs binnen 24 uur in huis. Vergeleken met andere fabrikanten leggen onze producten een korte afstand van slechts 69 kilometer af.

Hollands zuinig

Als Hollandse Meesters zijn wij Hollands zuinig. We gebruiken zo min mogelijk nieuwe grondstoffen en zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor het milieu. Zo vermalen we bijvoorbeeld snijrestanten voor de productie van nieuwe vloeren. En gebruikte stalen en stalenboeken ontvangen wij ook graag retour om opnieuw te gebruiken of te verwerken op een verantwoorde wijze.

Kortom, een Forbo vloer is niet alleen een stijlvolle keuze. Je draagt namelijk ook bij aan een beter milieu met één van onze duurzame vloeren.