OVer forbo Flooring

Onze vloeren worden al decennialang met veel vakmanschap gefabriceerd. Maar naast vakmanschap staat ook duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Zo worden al onze vloeren geproduceerd met groene stroom, is recycling een must en voldoen al onze producten aan de Nederlandse en Europese milieu-eisen.

Marmoleum

Een Marmoleum vloer is de meest zorgeloze basis om het leven te vieren. Voluit, want deze aantrekkelijke vloer kan wel tegen een stootje. Marmoleum geeft je de totale vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Ondanks dat Marmoleum al meer dan 100 jaar bestaat, past deze vloer perfect bij de tijdgeest van nu. 

Allura

Allura is in alles een zorgeloze vloer, ook wat duurzaamheid betreft. De Allura collectie bestaat uit dertig verschillende dessins: hout en steen. Alle dertig zijn ze verkrijgbaar in stroken & tegels en in Click; een systeem dat je ook perfect zelf strak kunt leggen.

Novilon

Laat je inspireren door de ruime keuze in unieke dessins en kleuren van Novilon vloeren. Kies je voor beton, hout, abstract of vtwonen? Welke keuze je ook maakt, je weet dat je kiest voor een solide basis. Novilon vloeren zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.

Coral

Coral maakt al meer dan 50 jaar hoogwaardige entreematten. Uit onafhankelijke tests is gebleken dat Coral deurmatten het meeste vuil en vocht stoppen. Daarnaast beschikken ze ook over een lange levensduur, doordat ze nagenoeg onverslijtbaar zijn. We geven niet voor niets 5 jaar garantie.

Projecten

Ook voor elk project een vloer

Forbo Flooring is een wereldwijde producent van kwalitatief hoogwaardige vloeren. We leveren totaaloplossingen voor elk project en bieden u het gemak van werken met één leverancier. Onze producten dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen. Hulp nodig bij het vinden van de juiste vloer? Onze productzoeker kan helpen.

Bekijk de mogelijkheden