Planet friendly 

Creating better environments

Onze vloeren zijn niet alleen stijlvol en van de hoogste kwaliteit. Ook zijn wij toegewijd aan duurzaamheid en het welzijn van onze klanten. Dat is waarom we in de ontwikkeling en productie van onze vloeren goed nadenken over de grondstoffen die we gebruiken en de productieprocessen die we inzetten. Zo kunnen we onze gebruikers de beste vloeroplossing bieden. 

Marmoleum

Marmoleum wordt 100% CO2-neutraal geproduceerd. Het wordt gemaakt van 97% natuurlijke materialen. Hiervan is 72% snel herwinbaar en 43% is gerecycled materiaal. Lijnolie en hars zorgen voor de basis van Marmoleum. Daarnaast wordt houtmeel gebruikt in plaats van tropisch hardhout. De achterzijde van Marmoleum wordt gemaakt van de snel hernieuwbare grondstof jute.

Novilon

Een Novilon vloer voelt, dankzij zijn goede geleiding, nooit koud aan. Zo ben je minder snel geneigd de thermostaat een graadje hoger te zetten. Al onze collecties zijn ideaal voor vloerverwarming: een zuinige en milieuvriendelijke manier van verwarmen.

Allura

Allura is niet alleen uniek qua ontwerp, maar ook in de manier waarop de stroken en tegels worden gemaakt. Alle processen zijn op elkaar afgestemd om afval te minimaliseren en waar nodig opnieuw te gebruiken. Bovendien werken we volledig op 100% groene stroom.

Coral

Coral kijkt verder dan vandaag. De entreematten worden met 100% groene stroom geproduceerd. Daarnaast levert de productie vrijwel geen afval op. Zo kiezen we in veel gevallen voor Econyl-garen van onder andere hergebruikte visnetten. In Coral Welcome verwerken we zelfs gerecyclede petflessen.