0

allura ®

forbo_sfeer_allura.png

Collecties

Allura

Allura is een Luxe Vinyl Tegel collectie en zeer geliefd. En dat is niet voor niets. Deze PVC stroken en -tegels worden geproduceerd met geavanceerde technieken waardoor de vloer extra vormvast is. Dit maakt Allura onder andere een stevige vloer. Dankzij de unieke manier waarop het reliëf en de toplaag worden aangebracht heeft Allura ook nog eens een prachtige, natuurlijke en niet van echt te onderscheiden uitstraling.


Voor iedereen de gewenste vloer


Allura is beschikbaar in twee systemen: Allura dryback (gelijmd) en Allura Click (een full PVC klikvloer). Allura Click is zelf te installeren en indien nodig ook verhuisbaar. Naast verschillende legsystemen kun je ook kiezen uit twee stijlgroepen: Hout en Steen.


Allura Hout

Allura Hout combineert de uitstraling van hout met de voordelen van sterke en comfortabele PVC stroken. Zo heb je toch een houten vloer, maar dan zonder splinters, intensief onderhoud, gekraak en gepiep.


Allura Steen

De robuuste uitstraling van steen met het luxe en comfort van PVC vloertegels. Ruime keuze uit kleuren en dessins: van stoer beton tot extra donker leisteen.


Voordelen Allura


Allura is een stevige en krasbestendige vloer, maar deze PVC stroken en PVC vloertegels kennen nog diverse andere voordelen. Zo zijn de vloeren eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame PUR afwerking. Deze PUR-finish zorgt er tevens voor dat de PVC vloer goed beschermd is tegen krassen en andere gebruikssporen én eenvoudig schoon te maken is. Daarnaast is Allura een duurzame vloer met 15 jaar garantie. Allura is bovendien ideaal voor vloerverwarming. Allura is niet voor niets een goede vervanger van een laminaatvloer of een parketvloer.

Allura is ook nog eens 100% Dutch Design, want het wordt in Nederland ontworpen. En dat niet alleen, het wordt ook in Nederland gemaakt.


Allura Click


Combineer het comfort van vinyl met het installatiegemak van een clickvloer met het gloednieuwe Allura Click van Forbo. Je hebt de keuze uit 30 elegante dessins met hout en steen looks. Zoals je van Allura gewend bent, bestaat ook de Click uit levensechte dessins, aansprekende kleuren en realistische formaten. En ook Allura Click wordt geproduceerd in onze Forbofabriek in Coevorden.