0

novilon ®

frame-1.jpg

Collecties

Een Novilon vloer is design om op te leven. Het ziet er geweldig en alles en iedereen is welkom. Of je nu kiest voor Hout, Beton, Abstract of vtwonen, je weet dat je kiest voor een solide basis. Want Novilon is behalve Dutch Design ook onderhoudsvriendelijk, comfortabel, sterk, stil en duurzaam.


Novilon


Novilon is te omschrijven als verend vinyl of vinylvloerbedekking. De vloer is soepel en veerkrachtig, vergt weinig onderhoud en heeft een lange levensduur. Kies uit allerlei kleuren of juist voor een vloer met patroon. Van moderne betonkleuren tot warme houtdessins, met Novilon kun je alle kanten op. Het materiaal voelt erg comfortabel en warm aan en is tevens geschikt voor vloerverwarming.


Onderhoudsarme vloer voor het hele gezin


Novilon wordt ook wel stille vloerbedekking genoemd, door de geluiddempende werking van het materiaal. Dat is natuurlijk erg fijn voor de onderburen. Novilon is daarnaast een krasbestendige vloer die tevens erg duurzaam is. Tijdens het productieproces wordt weinig energie verbruikt en het materiaal vormt geen grote belasting voor het milieu. De vloer is makkelijk schoon te maken doordat vuil er nauwelijks vat op heeft. Daarnaast is het materiaal goed bestand tegen het knoeien van water of andere dranken. Ideaal voor een druk gezinsleven met kleine kinderen of huisdieren.


Novilon vloer in verschillende dessins en kleuren


Een Novilon vloer heeft een natuurlijke uitstraling en is beschikbaar in tientallen variaties waaronder hout, steen en abstracte dessins. Hierbij is er keuze uit allemaal verschillende kleuren. De vloer is verkrijgbaar in kamerbreed vinyl, in stroken of in tegels. Daarnaast is er de optie tot een v-groef of een matte finish. Zo is Novilon niet van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden. Voor het leggen van Novilon is een vlakke ondervloer vereist. Net als bijvoorbeeld een ondervloer voor laminaat is de ondervloer van Novilon bedoeld om het oppervlak te egaliseren of te isoleren. Zo komt de vloer het beste tot zijn recht en heb je er zo lang mogelijk plezier van.